Fri frakt i Norge og EU på alle ordre!
Velkommen Du har blitt logget inn.
opskrift

Vietnamese Liquorice Reverso

Lakrids by Bülow x Nespresso, 04.12.2025
Vietnamese Liquorice Reverso
Har du lyst til å ta en rask tur til Vietnam og tilbake? Da skal du lage denne oppskriften! Fylt med deilig søtet kondensert melk, en intens fan-favoritt kaffe og toppet med en nydelig lakrissaus. Du kommer til å ville lage flere av denne enkle og deilige oppskriften, inspirert av vietnamesisk kaffekultur.

Ingredienser:

  • 1 Vertuo Intenso (230 ml) eller 2 Original Stockholm Lungo (110 ml)
  • 2 ts. søtet kondensert melk
  • 100 ml 1.5% kumelk eller barista havredrikk
  • ½ ts. lakrispulver
  • 15-20 ml fyldig lakrissaus

Tilbehør:

Nespresso Aeroccino 3 eller 4

Nespresso Vertuo Coffee Mug (390 ml kapasitet)

1 tannstikker

Tilberedelse:

1. Ha kondensert melk i din Vertuo Coffee Mug.

2. Tilsett melk eller havredrikk i din Aeroccino 3 eller 4, tilsett lakrispulveret og velg den høyeste innstillingen for melkeskum.

3. Brygg kaffen din over den kondenserte melken.

4. Når melken er skummet ferdig, heller du den forsiktig i kopppen din og eventuelt bruker en skje for å få ut det luftige melkeskummet som du topper kaffen med.

5. Ferdigstill oppskriften med et lekkert mønster av lakrissaus. Hell sausen i veritikale linjer på toppen av kaffeoppskriften og trekk så en tannstikker horisontalt gjennom sausen for å skape et flott mønster.

6. Da er den klar - server og nyt!


EKSKLUSIV TILBUD: FÅ 40 % AVSLAG PÅ EN VERTUO POP-KAFFEMASKIN OG MOTTA GAVE FRA LAKRIDS BY BÜLOW.*

NESPRESSO X LAKRIDS BY BÜLOW-TILBUD TIL HØYTIDEN

Eksklusivt tilgjengelig for LAKRIDS BY BÜLOW-kunder som ikke allerede er eksisterende kunder hos Nespresso.

FÅ 40 % AVSLAG PÅ EN VERTUO POP-KAFFEMASKIN OG MOTTA EN GAVE FRA LAKRIDS BY BÜLOW.*

Bruk kampanjekoden:

LBBPOP

The trigger button is hidden. Click here to open popup.

PRØV KAFFEN DIN SAMMEN MED: CLASSIC CARAMEL

Det er vanskelig å tenke seg en mer vinnende kombinasjon enn søt lakris sammen med myk dulcesjokolade. Tilsett så en klype sprø havsaltflak bare for å kile smaksløkene. Ikke rart at dette ble en ekte klassiker.
The trigger button is hidden. Click here to open popup.