Fri frakt i Norge og EU på bestillinger over 600 kr.

HANDELSBETINGELSER

GENERELL OPPLYSNINGER

Lakrids by Johan Bülow Norge A/S C/O Steen & Strøm Magasin Kongen Gate 23 0153 Oslo CVR: 913884256 E-post: [email protected] Telefon: 45 32 17 68 22 Stiftelsesdato: 20/05 2014

SLIK HANDLER DU HOS OSS

For å foreta et kjøp på lakridsbybulow.no må du igjennom 5 trinn.

Finn produktet eller produktene som du ønsker å kjøpe og legg de i handlekurven, deretter går du videre til kassen. Skriv inn personlige opplysninger. Velg forsendelse-/betalingsmetode. Godkjenn handelsbetingelsene våre. Dobbeltsjekk at opplysningene er korrekte og deretter godkjenn kjøpet.

BESTILLING

Du kan bestille produktene våre på hjemmesiden vår: lakridsbybulow.no. Hvis du har spørsmål til produkter som ikke er på hjemmesiden er du velkommen til å kontakte oss. Vi har forhandlere verden over som du kan finne adresseopplysninger om her.

Alle priser er inkl. moms og andre avgifter. Prisene er dagspriser. Når du handler med lakridsbybulow.no inngås alle avtaler på dansk. Det er dessverre ikke muig å se tidligere bestillinger på hjemmesiden. Dersom du ønsker en kopi av ordrebekreftelsen din kan du sende en epost til [email protected].

BETALING

Vi mottar følgende kort: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Maestro, American Express og PayPal. Det forekommer ingen ekstra gebyrer når du betaler på lakridsbybulow.no Beløpet trekkes først fra kontoen din når produktene dine sendes fra lakridsbybulow.no. Det trekkes aldri et større beløp enn det du selv har godkjent ved betaling.

Aller prisene oppgis i norske kroner (NOK). Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten forvarsel, men aldri etter gjennomført kjøp. Ved forsendelser til Norge betaler du prisen som er oppgitt på hjemmesiden og lokale skatter og avgifter dekkes av Lakrids by Bülow. Skal du sende pakken til et ikke EU-land, som f.eks. USA eller Australia, betaler mottaker selv for fortolling og lokale skatter og avgifter dekkes ikke av Lakrids by Bülow.

FRAKTPRISER

Norge: 100 NOK. Fri frakt med kjøp av varer over 600 NOK. NB: Alle omkostninger i forbindelse med lokal tollavgift skal betales av Lakrids by Bülow. Danmark: 50 NOK. Fri frakt med kjøp av varer over 600 NOK. EU-land: 75 NOK. Fri frakt med kjøp av varer over 600 NOK. Land utenfor EU: 100 NOK. Fri frakt med kjøp av varer over 600 NOK. NB: Alle omkostninger i forbindelse med lokal tollavgift skal betales av mottager

LEVERING

Adresser i Norge: 4-9 hverdager. Adresser i Danmark: 1-4 hverdager. Adresser utenfor Danmark: 2-14 hverdager.

Bemerk: I travle perioder, i tilfeller med akutt sykdom i våres pakkeri, med interne pakkehåndteringsproblemer hos UPS og lignende kan lenger leveringstid forekomme.

SPORINGSNUMMER

Du mottar alltid sporingsnummer på din bestilling.

KVALITET

Det blir lagt stor vekt på god kvalitet hos oss i Lakrids by Bülow.

HVIS DU ANGRER PÅ KJØPET DITT (ANGREFRIST)

Returnering Lakridsbybulow.no tilbyr 14 dagers full returrett fra den dagen varen er mottatt. Angrefristen utløper 14 dager etter den dag du; Har mottatt din vare Mottar siste vare av en ordre på forskjellige varer som blir sendt enkeltvis. Mottar det siste parti eller del av en bestilling når det gjelder en avtale om levering av flere partier eller deler. Senest 14 dager etter din mottagelse skal du gi beskjed til oss om at du ønsker å returnere ditt kjøp. Kontakt oss på [email protected] / 32 17 68 22. Skriv vennligst i emnefeltetet at det omhandler returnering av vare. Du kan også benytte våres standard returneringskjema og sende med din retur. Skjemaet kan du finne her.

Vær oppmerksom på at du ikke kan angre kjøpet ditt med å nekte mottagelse av varen uten at dette er avtalt på forhånd.

RETURNERING

Du skal sende orderen i retur uten å bruke unødvendig tid og aller senest 14 dager etter at du har meddelt til oss at du ønsker å angre kjøpet. Du står selv ansvarlig for alle utgifter i forbindelse med returnering. Samtidig er du ansvarlig for at varen er forsvarlig innpakket. Du har som kjøper selv ansvar for vare og levering.

Returretten frafaller dersom du bryter forseglingen, og varen på grunn av helsemessige og hygeniske årsaker ikke lenger er egnet til å bli returnert.

RETUR

Hvis du angrer kjøpet ditt skal orden sendes til:

Postnord TPS A/S Nordhøj 12 4600 Køge Danmark Att: LAKRIDS BY BÜLOW

VARENS TILSTAND VED RETUR

Du er som kjøper selv ansvarlig for eventuell forringelse av varens verdi når den håndteres annerledes en våre anbefalinger. Du kan med andre ord prøve produktene på samme måte som i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvd (dvs forseglingen er brutt eller emballasjen er skadet) betrakter vi varen som brukt og du kan kun oppnå en del av, eller ingenting av varens verdi i retur. Det avhenger av varens handelsmessige verdi.

For å få hele kjøpsbeløpet i retur skal du altså behandle varen på samme måte som i en fysisk butikk.

TILBAKEBETALING AV KJØPSBELØPET

Hvis du skulle angre kjøpet ditt får du selvfølgelig tilbakebetalt beløpet du har innbetalt når returforsendelsen er mottatt, dersom det ikke er noen ekstra bemerkninger. I tilfelle verdiforringelse fratrekkes det eventuelle beløpet fra kjøpsbeløpet.

Dersom du benytter deg av angreretten refunderes alle betalinger vi har mottatt fra deg, blant annet leveringskostnader (uten ekstra omkostninger som følge av tilleggsvalg til egen leveringsform enn den billigste standardleveringen). Vi refunderer senest 14 dager fra den datoen vi har mottatt en melding om at du har bestemt deg for å angre kjøpet ditt.

Tilbakebetaling gjennomføres med samme betalingsmetode som du valgte å bruke ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre noe annet er avtalt.

Vi kan holde igjen tilbakebetalingen inntil vi har mottat varen i retur, med mindre du kan fremvise dokumentasjon på at varen er returnert.

HVA SKAL JEG SENDE TILBAKE?

Det skal vedlegges en kopi av ordrebekreftelsen.

NB! Vi mottar ikke pakker sendt rekomandert retur.

REKLAMASJON

Kjøpsloven kan benyttes ved varekjøp.

Når du handler på lakridsbybulow.no har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett. Dette betyr at du enten kan få varen reparet, ombyttet, pengene tilbake eller avslag i prisen avhengig av den konkrete situasjon.

Selvfølgelig er det et krav at reklamasjonen er bettinget og at mangel på vare ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annen skadeforvoldene adferd.

HVOR RASKT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere innenfor rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen på varen. Hvis du reklamerer innenfor to måneder etter at mangelen er oppdaget vil reklamasjonen alltid være lovlig.

Kontakt vennligst kundeservice ved reklamasjon på [email protected].

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAKTOMKOSTNINGER

Er reklamasjonen godkjent refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktomkostninger.

Varen sendes til: Lakrids by Johan Bülow A/S Att: Kundeservice Sydholmen 5 2650 Hvidovre Danmark

Vi trenger følgende informasjon når du sender varen til oss Når du returnerer varen skal du opplyse hva problemet er så detaljert som mulig.

NB! vi mottar ikke pakker sendt rekomandert retur eller lignende.

Husk at varen alltid skal sendes tilbake i forsvarlig embalasje og husk å få en kvittering for forsendelse sånn at vi kan tilbakebetale dine fraktomkostninger.

HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONLIGE OPPLYSNINGER?

For at di kan inngå avtale med oss på lakridsbybulow.no har vi bruk for følgende opplysninger:

Navn Adresse Telefonnummer e-post adresse

Vi foretar registeringen av dine personlige opplysninger utelukkende med formål om å kunne levere varen til deg.

Personopplysningene registreres hos Lakrids by Bülow A/S og oppbevares fem år før opplysningene slettes.

Når vi innsamler personopplysninger via vores website sikerer vi at det alltid skjer med dit samtykke. På denne måte er du alltid informert om presis hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor.

Direktøren og webredaktøren for Lakrids by Bülow har tilgang til de opplysninger som er regstrert av deg.

Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert. Vi transmitter ikke kundeopplysninger kryptert.

Opplysninger givet til lakris.no vidergives eller selges ikke under noen omstendigheter til tredjepart. Vi registerer heller ingen personfølsome opplysninger. Som en del av en handel med oss, vil du motta en e-mail via en tredjepart hvor du blir bedt om å vurdere dine kjøpsopplevelser på lakris.no

Ved tilmelding av våres nyhetsbrev registrerer vi din e-post adresse. e-post adressen vidergives ikke til andre.

Er du registrert hos Lakrids by Bülow har du alltid krav på å få innblikk i registreringen. Du har også rett til innsikt i de opplysninger som er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter Persondataloven og henvendelser i den forbindelse rettes til Lakrids by Bülow via e-post [email protected].

KLAGETILGANG

Hvis du vil klage over kjøpet ditt kan du hendvende deg til [email protected]. Hvis vi ikke er i stand til å imødekomme klagen din kan du henvende deg til relevante nevn såfremt man oppfyller krav om videre saksbehandling.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR LAKRIDS LOVERS

Disse vilkårene gjelder spesielt for medlemskapet ditt i LAKRIDS LOVERS og ble sist oppdatert 7. juli 2021. Det er viktig at du tar deg tid til å lese dem nøye før du melder deg inn i LAKIDS LOVERS.

Disse vilkårene gjelder når du melder deg inn i LAKRIDS LOVERS.

LAKIDS LOVERS tilbys av LAKRIDS BY BÜLOW, som har adresse på Sydholmen 5, 2650 Hvidovre og kan kontaktes på e-post på [email protected].

Hva er LAKRIDS LOVERS?

LAKRIDS LOVERS er et smakspanel for lakriselskere som gir tilgang til en rekke TREATS – alt fra eksklusive MINI-er til kampanjer, alt kun tilgjengelig for LAKRIDS LOVERS.

Hvordan blir du en del av LAKRIDS LOVERS?

Det er frivillig å bli medlem av LAKRIDS LOVERS, og det er ingen bindingsperiode. Du kan melde deg inn i LAKRIDS LOVERS via nettstedet vårt. Du må være fylt 18 år for å være en del av LAKRIDS LOVERS. I forbindelse med registreringen vil du bli bedt om en rekke kontaktopplysninger. Du kan lese mer om hvordan vi behandler disse opplysningene i avsnittet «Behandling av dine personopplysninger» nedenfor. Deretter vil du motta en innlogging og en unik LAKRIDS LOVERS-ID. Når du handler i butikkene våre, kan du oppgi din LAKRIDS LOVERS-ID, telefonnummer eller e-postadresse for å få tilgang til dine TREATS. Du må ha et norsk mobilnummer og en e-postadresse for å bli med i LAKRIDS LOVERS i Norge.

Du må beskytte din LAKRIDS LOVERS-ID og passord og ikke dele den med andre enn oss. Du må ikke la andre bruke dine registreringsopplysninger og passord til å få tilgang til nettstedet vårt. Du samtykker i å varsle oss umiddelbart hvis du oppdager uautorisert bruk av dine registreringsopplysninger eller passord, eller blir oppmerksom på noen annen form for sikkerhetsbrudd.

LAKRIDS LOVERS fordeler

Som LAKRIDS LOVER tilbyr vi deg en rekke TREATS. Vi forbeholder oss retten til å stoppe eller endre deler av disse TREATS, samt innholdet på nettstedet, når som helst etter eget skjønn, med eller uten varsel. Alle TREATS er avhengig av tilgjengelighet. Vesentlige endringer i TREATS vil bli varslet skriftlig på oppgitt e-post med 1 måneds varsel – det er derfor viktig at du sørger for å oppdatere dine kontaktopplysninger.

Ikke-vesentlige endringer og endringer av TREATS til din fordel kan gjennomføres uten forvarsel.

Slik kontakter vi deg

Når du blir en del av LAKRIDS LOVERS, ber vi blant annet om samtykke til at vi kan kontakte deg med målrettet markedsføringskommunikasjon i e-poster med informasjon om LAKRIDS BY BÜLOW-produktnyheter, spesielle kampanjer, spørreskjemaer, invitasjoner til konkurranser og arrangementer og lignende. Det er frivillig om du vil gi samtykke, og du kan når som helst melde deg av disse e-postene ved å bruke avmeldingslenken du finner i e-postene eller ved å kontakte [email protected].

Hvis du ikke ønsker å gi samtykke, kan vi ikke sende deg informasjon om LAKRIDS BY BÜLOW-produktnyheter, spesielle kampanjer, spørreskjemaer, invitasjoner til konkurranser og arrangementer og lignende. Vi håper derfor at du vil gi oss ditt samtykke.

Behandling av personopplysningene dine

LAKRIDS BY BÜLOW er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine som du oppgir når du melder deg inn i LAKRIDS LOVERS. Når du melder deg inn i LAKRIDS LOVERS, behandler vi derfor personopplysningene dine for å administrere LAKRIDS LOVERS-kontoen din og for å kommunisere med deg om TREATS og spesielle kampanjer og tilbud for LAKRIDS LOVERS-medlemmer.

Behandlingsgrunnlag

Vår behandling av personopplysninger skjer først og fremst med hjemmel i personvernforordningens artikkel 6, ledd 1, bokstav f, og personvernlovens § 6, ledd 1, der vi vurderer at behandlingen er nødvendig for å oppfylle legitime interesser som overstiger interessene til den registrerte.

Hvis behandling av personopplysninger skjer på grunnlag av samtykke, f.eks. ved påmelding til nyhetsbrev, er vår hjemmel personvernforordningens artikkel 6, ledd 1, bokstav a og personvernlovens § 6, ledd 1.

Du kan lese mer om vår behandling av dine personopplysninger og dine rettigheter nedenfor. Når du besøker lakridsbybulow.no, gjelder våre retningslinjer for personvern og disse vilkårene og betingelsene.

Administrere din LAKRIDS LOVERS-konto

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne administrere din LAKRIDS LOVERS-konto, blant annet for å gi deg tilgang til dine TREATS og kommunisere med deg om din LAKRIDS LOVERS-konto.

Til de ovennevnte formålene behandler vi følgende opplysninger om deg:
• Kontaktinformasjonen du oppgir når du registrerer deg for LAKRIDS LOVERS og når du oppdaterer profilen din, er navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer • Din LAKRIDS LOVERS-ID • Opplysninger om dine kjøp i LAKRIDS BY BÜLOW-butikker samt på lakridsbybulow.no når du identifiserer deg • Opplysninger som samles inn når du kommuniserer med oss om din LAKRIDS LOVERS-konto

Bruk av sosiale medier

Vi bruker sosiale medier som Facebook til å kommunisere med medlemmer av LAKRIDS LOVERS.

Hvis det samles inn og videreformidles personopplysninger til sosiale medier i forbindelse med bruk av plugins eller lenker til sosiale medier, er det rettspraksis at LAKRIDS BY BÜLOW blir «felles behandlingsansvarlig» med for eksempel Facebook ved innsamling og behandling av personopplysninger som skjer via nettstedet. Facebook er imidlertid selv behandlingsansvarlig for Facebooks videre behandling av personopplysninger.

LAKRIDS BY BÜLOW følger Datatilsynets retningslinjer om felles dataansvar, og LAKRIDS BY BÜLOW forsøker med de gjeldende verktøyene på best mulig måte å sikre at du får informasjon om behandlingen av dine personopplysninger når du besøker nettstedet. Sammen med andre virksomheter forsøker vi fortløpende å komme i dialog med Facebook om regulering av delt dataansvar.

Facebook har i den forbindelse publisert et vedlegg om felles dataansvar for «Facebook Innsikt» (på engelsk «Facebook Insights»).

Hvilke personopplysninger samles inn på Facebook?

Avhengig av atferden din på nettstedet, inkludert ditt valg av samtykke til informasjonskapsler, kan LAKRIDS BY BÜLOW og Facebook motta følgende personopplysninger om deg:

• Om du «liker» eller har brukt andre reaksjoner på nettstedet • Kommentarer du legger igjen på nettstedet • At du har besøkt nettstedet • Atferden og interessene dine på nettstedet Facebook bruker også informasjonen til å samle inn statistisk informasjon om besøkendes atferd på nettstedet. For dette formålet har Facebook – hvis du har gitt ditt samtykke – plassert informasjonskapsler på enheten din når du besøker nettstedet.

For å lese mer om Facebooks bruk av informasjonskapsler på nettstedet, kan du lese Facebooks generelle retningslinjer for informasjonskapsler.

Målrettet markedsføring og statistikk

Vi behandler dessuten dine personopplysninger knyttet til din medlemskonto med det formål å sende deg markedsføring og til profilering, slik at vi bedre kan målrette markedsføringen mot deg og dine interesser. Du har til enhver tid rett til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger til profileringsformål. Hvis du ikke ønsker at personopplysningene dine skal brukes til målrettet markedsføring og profilering, kan du kontakte [email protected].

For de ovennevnte formålene behandler vi opplysningene som er nevnt ovenfor under punktet «Administrering av din LAKRIDS LOVERS-konto» samt følgende opplysninger:

• Informasjon om hvilke nyhetsbrev du åpner og klikker på • Informasjon om hvilke sider du besøker på lakridsbybulow.no når du er innlogget og hvilke produkter du klikker på og legger i handlekurven • Annen informasjon du gir oss i forbindelse med din LAKRIDS LOVERS-konto, f.eks. kjønn og interesser • Informasjon om konkurranser du deltar i • Produktanmeldelser du gjør på lakridsbybulow.no • Informasjon som samles inn via informasjonskapsler i den grad du har gitt ditt samtykke til vår bruk av informasjonskapsler

Dine rettigheter

Du har alltid rett til å få innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg, og du kan alltid be oss om å rette eller slette opplysningene dine hvis de er feilaktige, ufullstendige eller irrelevante. Du kan også alltid selv rette dine stamopplysninger på din personlige profil på lakridsbybulow.no.

Du har også rett til dataportabilitet (dvs. rett til å få utlevert personopplysninger i et maskinlesbart format) og til å protestere mot vår behandling av dine personopplysninger. Til slutt har du rett til å klage på vår behandling av dine personopplysninger. Se mer om dette i avsnittet «Klagerett» nedenfor.

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at du kan bli bedt om å vise legitimasjon dersom du ber om innsyn i eller utlevering av dine personopplysninger. Dette gjør vi for å sikre at vi ikke utleverer personopplysninger til uautoriserte personer.

Deltakelse i konkurranser

Vi behandler personopplysningene du gir oss i forbindelse med din deltakelse i våre konkurranser med det formål å kommunisere med deg samt for å kunne sende deg eventuelle premier.

Nærmere vilkår for deltakelse i våre konkurranser vil fremgå av den enkelte konkurranse.

Øvrige vilkår

Disse vilkårene og betingelsene regulerer alle forhold knyttet til din LAKRIDS LOVERS-konto og din tilgang til dine TREATS, noe som betyr at du ikke kan hevde at vi har gitt andre fremstillinger eller garantier enn de som er inkludert i disse vilkårene og betingelsene. Vær oppmerksom på at LAKRIDS BY BÜLOWs generelle vilkår og betingelser, som er tilgjengelige på nettstedet vårt, regulerer ditt kjøp av produkter eller tjenester fra LAKRIDS BY BÜLOW, i likhet med LAKRIDS BY BÜLOWs generelle retningslinjer for personvern, som supplerer informasjonen om vår behandling av personopplysninger i disse vilkårene. LAKRIDS BY BÜLOWs generelle personvernerklæring er tilgjengelig her Personvernerklæring.

Gjeldende lov og jurisdiksjon Disse vilkårene og betingelsene reguleres og tolkes i samsvar med dansk lovgivning. Enhver tvist som oppstår som følge av eller i forbindelse med disse vilkårene (inkludert ikke-kontraktsmessige tvister eller krav) skal være underlagt norske domstoler.

Oppsigelse

Vi forbeholder oss retten til å avslutte din LAKRIDS LOVERS-konto ved skriftlig varsel hvis du bryter noen av disse vilkårene eller hvis du misbruker dine TREATS. Vi forbeholder oss retten til å endre eller avslutte dette programmet når som helst med tre måneders varsel. Vi forbeholder oss også retten til å endre eller avslutte LAKRIDS LOVERS eller en tilknyttet konto med umiddelbar virkning hvis det kreves av lokal lovgivning. Vi kan endre TREATS samt vilkår og betingelser. Ved vesentlige endringer sender vi ut varsel om dette 1 måned før endringene trer i kraft.

Ditt medlemskap i LAKRIDS LOVERS er uforpliktende, og du kan når som helst melde deg ut av LAKRIDS LOVERS. Utmelding og lukking av din LAKRIDS LOVERS-konto må skje via din LAKRIDS LOVERS-konto, som du får tilgang til via nettstedet vårt.

Klagemulighet

Hvis du mener at vi har brutt gjeldende regler om personvern i vår behandling av opplysningene dine, oppfordrer vi deg i første omgang til å kontakte oss på [email protected], slik at vi kan ta stilling til klagen din.

Vi bruker informasjonskapsler på lakridsbybulow.no

Når du besøker lakridsbybulow.no, lagrer vi en eller flere informasjonskapsler på enheten din i den grad du har samtykket til informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som kan inneholde personopplysninger som IP-adressen din. Den brukes til å gjenkjenne datamaskinen eller mobiltelefonen din, og gjør det for eksempel mulig for oss å samle inn informasjon om din bruk av nettstedet vårt. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler og om hvordan du kan velge eller velge bort informasjonskapsler i våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Vi gjør oppmerksom på at det kan brukes andre typer informasjonskapsler på nettsider hos tredjeparter samt på sosiale medier, f.eks. hos Facebook. Du kan lese mer om dette i avsnittet «Bruk av sosiale medier» ovenfor.