Fri frakt i Norge og EU på bestillinger over 600 kr.

Lakris med sjokolade

Alle filtre
33 Produkter
Utvalgte varer
Visning av 33

 

I 2009 fikk Johan Bülow ideen om å dekke gourmetlakrisen med sjokolade sammen med produksjonssjef Tage. Konseptet med å dekke lakris i sjokolade var allerede kjent blant islendinger, men Johan og Tage ville ta ideen til et nytt nivå.

 

Det handler om å skape den perfekte kombinasjonen av riktig sjokolade og riktig type lakris, og i dag utforsker vi magien som både mørk sjokolade, melkesjokolade, hvit sjokolade og dulce sjokolade kan skape sammen med lakris.

 

I denne kategorien har vi produkter fra A–F, som er vårt klassiske sortiment. Nyt A – THE ORIGINAL der søt lakris er spunnet i melkesjokolade og dekket med fint lakrispulver. Eller kanskje du heller liker syrligheten når pasjonsfrukt møter saftig hvit sjokolade i en perfekt søt, men fruktig bit med B – PASSION FRUIT.

 

Alle våre kakaoingredienser er etisk og bærekraftig høstet under påvirkning av Cocoa Horizons Foundation. Formålet med Cocoa Horizons-programmet er å forbedre levebrødet til kakaobøndene og lokalsamfunnet deres gjennom å fremme bærekraftig og nytenktende jordbruk, forbedret produktivitet og samfunnsutvikling, som beskytter både naturen og menneskeheten.

 

Filtre
Reset