Fri frakt i Norge og EU på bestillinger over 600 kr.

BÆREKRAFT

Vi er glade over å kunne meddele at vi nylig har oppnådd b corp-sertifisering, som det første premium confectionary-selskapet I norden.
Som b corp blir vi en del av et globalt bedriftsfellesskap som oppfyller høye standarder for samfunnsmessig og miljømessig påvirkning.

Hva er en B Corp-sertifisering?

B står for benefit for all (fordel for alle), og B Corps er virksomheter som oppfyller høye krav til dokumentert samfunns- og miljømessig prestasjon, transparens og juridisk ansvarlighet, for å balansere fortjeneste og formål.

Hva betyr dette for deg?

Det betyr at når du velger LAKRIDS BY BÜLOW, støtter du et selskap som ikke bare lager deilig gourmetlakris, men også går inn for å gjøre en reell og positiv forskjell i verden. 


Bærekraft er sentralt i alt vi foretar oss, enten det gjelder innkjøp av ingredienser, personalbehandling eller vårt engasjement i lokalsamfunn.

MARS ER B CORP-MÅNEDEN

Og med vår siste sertifisering er vi superstolte over å være en del av den globale B Corp-sirkelen av selskaper som oppfyller høye standarder for sosial og miljømessig ytelse, åpenhet og ansvarlighet, i tillegg til profitt.

NATUREN ER VÅR VIKTIGSTE LEVERANDØR

I LAKRIDS BY BÜLOW mener vi at virksomheter skal bidra til det gode, og B Corp-sertifiseringen er helt i tråd med våre kjerneverdier. 


Siden vi startet opp i 2007 har vi lagt listen høyt, utfordret det konvensjonelle og aldri godtatt status quo. 


Vi ble født til mantraet «mindre, men bedre» da vår grunnlegger Johan Bülow skapte en helt ny kategori gourmetlakris innen kvalitetssøtsaker, og siden den gang har vi strebet etter å bane vei og utgjøre en forskjell i bransjen.

INGREDIENSER

Produktene våre er laget av de aller beste naturlige ingrediensene, alt fra lakrisrot til kakaobønner, vanilje fra Madagaskar, økologisk chili fra en dansk bondegård, og håndplukkede skogsbær. 


Vi er i høy grad avhengige av en globalt sunn og bærekraftig natur, og vi må gjøre alt vi kan for å ta vare på planeten vår.

EMBALLASJE

I 2019 var vi det første sukkervareselskapet i verden som gikk over til 100 % resirkulert og resirkulerbar (R-PET) plastemballasje.

ANSVARLIG GAVEINNPAKNING

Vi jobber stadig med å redusere mengden emballasje og den påvirkningen de materialene vi bruker, har på miljøet. 


Våre gaveløsninger er laget av 70 % resirkulert papp. De tomme pakkene skal kastes på en ansvarlig måte, og pappen skal skilles fra plastbrettet.

ØKOLOGISK SLOW CRAFTED-KOLLEKSJON

I 2021 lanserte vi vår økologiske SLOW CRAFTED-kolleksjon i resirkulerte glass beregnet på gjenbruk, og i 2022 styrket vi kolleksjonen med refillposer for å redusere emballasjeforbruket. REFILL-posene inneholder 84 % mindre plast enn våre resirkulerte REGULAR plastbokser.