Lakris i maten

Lakrisen fungerer som et ekstra krydder både i det salte og søte kjøkken.

{{filter.displayname}}
Fant ikke noen produkter

Lakris er godt i mange ting, men har du prøvd det i matlaging? Velg fra et utvalg av økologisk lakrispulver og sirup til søte og salte retter.

Som krydder bør lakris brukes med samme forsiktighet som når du salter. For mye salt kan ødelegge en smakfull rett, og det samme gjelder lakris – litt rekker langt. For å bruke lakris som ingrediens i matlagingen kan du velge mellom en fin og en grov versjon. Den fine passer godt som allround-krydder i matretter og gjerne også over desserter og kaker. Den grove versjonen fungerer best på desserter eller kaker der du ønsker å tilføre litt tekstur til den sanselige matopplevelsen.

Lakrissirupen er perfekt til smoothies og drinker, og selvfølgelig oppå iskrem. Sirupen finnes i forskjellige varianter – søt, salt, ekstra salt og bourbonvanilje. Du kan bruke lakris på utall av forskjellige måter! Klikk her hvis du vil ha inspirasjon til hvordan du bruker lakris til matlaging.

Sist fra oppskrifter

Legger til handlekurv
{{currentItem.AddedQuantity}} Produkt(er) lagt i handlekurv
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i handlekurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til handlekurven Kjøp mer
Produkt fjernet fra handlekurven