Denne oppskriften er en sann smakseksplosjon der sødmen fra amarenakirsebær skaper en fantastisk kombinasjon med friskheten fra kaffen – så om du ønsker en unik smaksopplevelse, er denne oppskriften noe for deg!
Ingredienser:
- 1 Vertuo Colombia brygget som dobbel espresso med dobbelklikk-funksjonen (80 ml) eller 2 Original Colombia brygget som espresso (2 x 40 ml)
- 150 ml 1.5% kumelk eller havredrikk
- ½ ts. lakrispulver
- 2-3 amarena kirsebær på et cocktailspyd
- 2 ts. Amarena kirsebærsaus (sausen kirsebærene ligger i)
Tilbehør:
Nespresso Aeroccino 3 eller 4
Nespresso Vertuo Gran Lungo kopp (265 ml kapasitet)
Et cocktailspyd
Tilberedelse:
1. Tilsett melken eller havredrikken til din Aeroccino 3 eller 4 sammen med amarena kirsebærsaus og lakrispulveret og skum det sammen.
2. Når den er ferdig med å skumme, tilsett den lyserøde melken eller havredrikken i koppen din og brygg deretter kaffen over. Hvis du bruker Vertuo må du passe på å bruke dobbelklikk-funksjonen ved å trykke raskt 2 ganger på knappen istedet for én gang, så får du 80 ml kaffe.
3. Tre 2-3 amarenakirsebær på et cocktailspyd og la den hvile på siden av koppen din.
4. Da er den klar - server og nyt!
EKSKLUSIV TILBUD: FÅ 40 % AVSLAG PÅ EN VERTUO POP-KAFFEMASKIN OG MOTTA GAVE FRA LAKRIDS BY BÜLOW.*

Bruk kampanjekoden:
LBBPOP


