Det blir ikke mer festlig enn dette! En affogato, som møter sorte sesamfrø og lakrispulver for å skape en unik smakskombinasjon med et knasende element. Når du har gjester på besøk, server denne desserten for å avslutte kvelden på best mulig vis. Velbekomme!
Ingredienser:
- 1 stor scoop vaniljeis
- 1 Vertuo Altissio (40 ml) eller 1 Original Arpeggio (40 ml)
- ½-1 ts. sorte sesamfrø
- Lakrispulver, til å drysse over
Tilbehør:
Nespresso Barista Mixologist Stemmed Glass
1 skje
Tilberedelse:
1. I din Barista Mixologist Stemmed Glass, tilsett en 1 stor scoop vaniljeis.
2. Brygg en espresso i en kopp, la den kjøle ned i 30 sekunde og hell den deretter rolig over isen.
3. Topp med sorte sesamfrø.
4. Ferdiggjør oppskriften med et rikelig dryss lakrispulver.
5. Finn en skje og du er klar til å nyte din dessert!Tag en ske og så er du klar til at nyde din dessert!
EKSKLUSIV TILBUD: FÅ 40 % AVSLAG PÅ EN VERTUO POP-KAFFEMASKIN OG MOTTA GAVE FRA LAKRIDS BY BÜLOW.*

NESPRESSO X LAKRIDS BY BÜLOW-TILBUD TIL HØYTIDEN
Eksklusivt tilgjengelig for LAKRIDS BY BÜLOW-kunder som ikke allerede er eksisterende kunder hos Nespresso.
FÅ 40 % AVSLAG PÅ EN VERTUO POP-KAFFEMASKIN OG MOTTA EN GAVE FRA LAKRIDS BY BÜLOW.*
Bruk kampanjekoden:
LBBPOP
The trigger button is hidden. Click here to open popup.
PRØV KAFFEN DIN SAMMEN MED: CLASSIC CARAMEL
Det er vanskelig å tenke seg en mer vinnende kombinasjon enn søt lakris sammen med myk dulcesjokolade. Tilsett så en klype sprø havsaltflak bare for å kile smaksløkene. Ikke rart at dette ble en ekte klassiker.


