LIMONCELLO

Niklas Ekstedt
Niklas Ekstedt

Niklas Ekstedt

Ingredienser

  • 2 dl sukker
  • 1/2 dl vann
  • Saften av en sitron (ca. 6 sitroner)
  • Skallet fra en halv sitron
  • 4 cl vodka etter eget valg

Estimert tid

  • Total tid: 20 minutter

Instruksjoner

Begynn med å skrelle sitronen med en skarp kniv, og pass på å bruke en økologisk sitron siden skallet skal brukes i oppskriften. Ha sitronskallet i vodkaen. Press sitronsaften over sukkeret. Rør sammen og la det stå til sukkeret er oppløst.

Bland med vodkaen og hell den over i glasskrukken. La stå i romtemperatur i 24 timer, avkjøl og server med litt prosecco.

Vil du prøve kokken Niklas Ekstedts berømte oppskrift på Limoncello? Kjøp et av våre Slow Crafted-glass for å gjøre prosessen enklere.