LAKRIS CUPCAKES

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 225 g sugar
  • 225 g unsalted butter
  • 225 g wheat flour
  • 4 eggs
  • 2½ tsp. baking powder
  • 1 tsp. cardamum
  • 1 tsp. vanilla sugar
  • 9 tsp. Salty Liqourice Syrup
  • 200 g plain Philadelphia cream cheese
  • 2 tbsp. icing sugar
  • 2 tsp. Fine Liqourice Powder
  • 16 pcs. of No. 2 Salty Liqourice

Estimert tid

    Instruksjoner

    Det er ingenting en cupcake ikke kan løse. Hvis det er noen, tilsett litt lakris!

    Ca. 16 muffins

    Sett ovnen på 175 °C (varmluft) og gjør klar 16 muffinsformer på et brett.

    Bland mel og bakepulver i en stor bolle og rør inn de andre ingrediensene mens du visper blandingen til en jevn røre. Hell røren i muffinsformer og legg en halv teskje lakrissirup i hver muffinsform. Bruk en tannpirker til å fordele sirupen slik at den trekker seg godt inn i blandingen. Stek muffinsene i 20 minutter. Når muffinsene er ferdig stekt, skal de avkjøles på rist.

    Topping:

    Bland Philadelphia (eller annen vanlig kremost) med melis og lakrispulver. Smør et tykt lag på hver muffins rett før servering. Dryss med fint lakrispulver og topp med nr. 2 Salt lakris.