Ingredienser
225 g sugar |
225 g unsalted butter |
225 g wheat flour |
4 eggs |
2½ tsp. baking powder |
1 tsp. cardamum |
1 tsp. vanilla sugar |
9 tsp. Salty Liqourice Syrup |
200 g plain Philadelphia cream cheese |
2 tbsp. icing sugar |
2 tsp. Fine Liqourice Powder |
16 pcs. of No. 2 Salty Liqourice |
Instruksjoner
Det er ingenting en cupcake ikke kan løse. Hvis det er noen, tilsett litt lakris!
Ca. 16 muffins
Sett ovnen på 175 °C (varmluft) og gjør klar 16 muffinsformer på et brett.
Bland mel og bakepulver i en stor bolle og rør inn de andre ingrediensene mens du visper blandingen til en jevn røre. Hell røren i muffinsformer og legg en halv teskje lakrissirup i hver muffinsform. Bruk en tannpirker til å fordele sirupen slik at den trekker seg godt inn i blandingen. Stek muffinsene i 20 minutter. Når muffinsene er ferdig stekt, skal de avkjøles på rist.
Topping:
Bland Philadelphia (eller annen vanlig kremost) med melis og lakrispulver. Smør et tykt lag på hver muffins rett før servering. Dryss med fint lakrispulver og topp med nr. 2 Salt lakris.