Fri frakt i Norge og EU på bestillinger over 600 kr.
Oppskrifter opskrift

Lakris cupcakes

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.04.2024
Lakris cupcakes
Ingredienser 
225 g sugar
225 g unsalted butter
225 g wheat flour
4 eggs
2½ tsp. baking powder
1 tsp. cardamum
1 tsp. vanilla sugar
9 tsp. Salty Liqourice Syrup
200 g plain Philadelphia cream cheese
2 tbsp. icing sugar
2 tsp. Fine Liqourice Powder
16 pcs. of No. 2 Salty Liqourice
Instruksjoner 

Det er ingenting en cupcake ikke kan løse. Hvis det er noen, tilsett litt lakris! 

Ca. 16 muffins 

Sett ovnen på 175 °C (varmluft) og gjør klar 16 muffinsformer på et brett. 

Bland mel og bakepulver i en stor bolle og rør inn de andre ingrediensene mens du visper blandingen til en jevn røre. Hell røren i muffinsformer og legg en halv teskje lakrissirup i hver muffinsform. Bruk en tannpirker til å fordele sirupen slik at den trekker seg godt inn i blandingen. Stek muffinsene i 20 minutter. Når muffinsene er ferdig stekt, skal de avkjøles på rist. 

Topping: 

Bland Philadelphia (eller annen vanlig kremost) med melis og lakrispulver. Smør et tykt lag på hver muffins rett før servering. Dryss med fint lakrispulver og topp med nr. 2 Salt lakris.