Er du i humør til å drømme deg bort til tropiske omgivelser, samtidig som du beholder dine nordiske røtter? Da har vi den perfekte kaffeoppskriften for deg! Tropical Twist Liquorice Macchiato forener lakris og mango i en uforglemmelig smakskombinasjon.
INGREDIENTS:
- 1 x Vertuo Bianco Doppio (80 ml) eller 2 x Original Colombia brygget som espresso (2 x 40 ml)
- 240 ml melk eller havredrikk
- ½ ts lakrispulver
- 2 ss mangosirup
- 1 ts lakrissirup eller saus
- ½ ts vaniljepasta eller vaniljeekstrakt
- Fersk mango - kuttet i terninger og tredd på en lang tannpirker
ALLERGENER:
Melk (laktose)
Havre (gluten)
UTSTYR:
Nespresso Barista Recipe Maker
Nespresso Vertuo kaffekrus (390 ml kapasitet)
En lang tannpirker
ANVISNINGER:
1. Tilsett melk, lakrispulver, mangosirup, lakrissirup (eller -saus) og vaniljepasta (eller -ekstrakt) i din Nespresso Barista Recipe Maker. Bruk program: Latte Macchiato.
2. Samtidig som din tropiske lakrismelk skummer, kutt mango i terninger og tre dem på en lang tannpirker.
3. Hell melken over i kaffekoppen når den er ferdig skummet.
4. Topp melken med den doble espressoen for å få det karakteristiske lagdelte macchiato-utseendet.
5. Pynt oppskriften med mango tredd på en lang tannpirker. Om ønskelig kan du drysse litt lakrispulver på toppen.
6. Server og nyt!
PRØV KAFFEN DIN SAMMEN MED: D - SALT & CARAMEL
The trigger button is hidden. Click here to open popup.