Are yo
INGREDIENSER:
- Vertuo Diavolitto (40 ml) eller 1 x Original Napoli (40 ml) x Original Napoli (40 ml)
- 2 klyper kanelpulver
- 2 klyper ingefærpulver
- 1⁄4 ts lakrispulver
- 150 ml melk eller havredrikk
- 1 ts honning
- 1 kanelstang Pisket krem, til topping
ALLERGENER:
Melk (laktose)
Havre (gluten)
UTSTYR:
1 x Vertuo Gran Lungo kopp (265 ml kapasitet)
1 x Nespresso Barista Recipe Maker eller Nespresso Aeroccino
ANVISNINGER:
1. Pisk fløte til en luftig krem eller gjør klar kremtoppingen.
2. Tilsett kanelpulver, ingefærpulver, lakrispulver, honning og melk i din Nespresso Barista Recipe Maker. Bruk program: Flat white.
3. Brygg en espresso i din kopp.
4. Hell melken over kaffen når den er ferdig skummet.
5. Topp med et godt lag pisket krem.
6. Pynt med en kanelstang. Tips: bruk den som rørepinne for å
tilføre ekstra smak av kanel til oppskriften.
7. Server og nyt!
KJØP 200 KAFFEKAPSLER OG FÅ EN VERTUO POP KAFFEMASKIN SOM GAVE *
PRØV KAFFEN DIN SAMMEN MED: D - SALT & CARAMEL
Vi må advare deg – denne fortryllende kombinasjonen av salt karamell og søt lakris er nesten umulig å motstå. Lakrids D er en søt lakris overtrukket med karamellisert dulcesjokolade, smaksatt med sprø flak av havsalt. Intens og mild på samme tid. Det er umulig å bare spise én.
The trigger button is hidden. Click here to open popup.