LAKRIDS LOVERS LAB

ET FELLESSKAP AV LAKRIDS LOVERS

filters

Sorter etter:

Produkter

Fant ingen produkter

CONNECT WITH MORE THAN 10.000 OTHER LAKRIDS LOVERS

INNOVATE

Kjenner du til en perfekt kombinasjon av lakris og en annen smak som du synes at vi skal teste? LAKRIDS LOVERS LAB er det perfekte stedet for å la din mening bli hørt

CO-CREATE

Flere ganger i året lanserer vi Lakrids Lovers Lab produkter hvor formålet er å få feedback om produktene som kanskje en dag kan få sin egen plass å vårt klassiske sortement.

CONNECT

Ta kontakt med oss og andre lakriselskere over hele verden. Som medlem får du også muligheten til å bli invitert til vår lakrisfabrikk og delta i andre spennende og kule eksperimenter med oss.

ABOUT THE LAKRIDS LOVERS LAB

The purpose of this group is to get even closer to our community and invite all you liquorice lovers out there to take part in shaping the future of Lakrids by Bülow.

We hope you will post all the input and questions you may have to our product - everything from design to taste and sustainability profile - so we can continue to improve and together succeed with our mission - to make the world love liquorice!

Furthermore, we will ask for your opinions on everything from taste and design to which stories you would like to hear.

You will also have the opportunity to get invited to the factory and participate in focus groups, surveys, events etc. and we promise small perks along the way.

LLL PRODUCTS PROCESS

Several times a year we launch Lakrids Lovers Lab products and we hope you want to help us with determining the fate of each product. Each product is available for a limited time and by gathering your feedback, you help us decide what each product’s future will hold.

SKAN OG DEL DIN MENING

Vi vil gjerne høre din mening og derfor har hvert produkt en QR-kode som sender deg til et spørreundersøkelsesskjema.

VÅRE HELT SPESIELLE

LAKRIDS LOVERS LAB PRODUKTER

DARK & SEA SALT

I 2018 lanserte vi vårt aller første labprodukt. Da kalte vi Produktet VARIANT DCMA_1. Nå kaller vi den DARK & SEA SALT. Fra den debuterte som labprodukt har produktet også vært lansert to ganger som en del av vår vinterkolleksjon og er nå en del av vårt faste sortiment under navnet F - DARK & SEA SALT.

CHOCOLATEY

I 2018 lanserte vi vår første veganske lakrids med sjokolade. Den søte lakrisen var dekket av sjokolade laget av kokosmælk og rullet i fint lakrispulver. Det tok oss lang tid å utvikle et plantebasert produkt som ikke gikk på kompromiss med vår kvalitet, og da det endelig lykkes, spurte vi vår lakris-familie om en tilbakemelding.

SLOW CRAFTED STICKS

STICKS er nå en del av vårt faste sortiment, men de startet som Lakrids Lovers Lab produkter. Basert på de fantastiske tilbakemeldingene fra vår lakrids-fellesskap, skulle vi ikke foreta endringer i smaken, men vi ble inspirert til å endre plastinnpakningen. Vi reduserte mengden av innpakning og skiftet til et plantebasert materiale, kaldt biofolie og introduserte STICKS til vårt faste sortiment.

STAUNING STICKS

Vi ønsket å samle whisky- og lakriselskere under samme tak. Vår STAUNING STICK BOX inneholdt fire forskjellige STICKS, laget med 0%, 5%, 10% og 15% Stauning "Curious" New Make Whisky. Hver STICK representerte en ny og nøye utvalgt blanding av whisky og lakris, og vi spurte dere om, hvilken variant dere likte best: I esken var det en QR-kode som ledet til en kort spørreundersøkelse.

TWISTED BANANA

Noen mennesker gikk bananas over denne drømmende kombinasjonen av banan, salt lakris, kremet hvit sjokolade og rått lakrispulver. Vi tok den populære søte bananen og ga den et unikt dansk konfekt twist. Det er lov å gå bananas så lenge du husker dine danske lakrisrøtter.

D DUEL

Vi elsker å utvikle nye produktsmaker, men vi elsker også å forbedre vårt nåværende sortiment uansett hvor populært et produkt er. D - SALT & CARAMEL DUEL inneholder to versjoner av vår populære sjokolade belagte lakris D - SALT & CARAMEL.

SALT & SUGAR

Vår elskede Halloween variant fra 2016 fikk et comeback for de ekte lakriselskerne der ute, som har lengtet etter SALT & SUGAR. Den har riktig nok en søt kjerne, men den er ikke for svakhjertede, for det sprøe sukkerskallet er kombinert med en sterk salmiakk. Kombinasjonen av salt og sukker skaper en unik smakssensasjon, og den myke og seige teksturen av disse bitene ble nok en gang en hit.

CARAMEL DATE

Det er på tide å dra på oppdagelsesferd og nyte naturens sødme i en overraskende lekker kombinasjon. Økologisk SLOW CRAFTED lakris danner en karamellignende kjerne, og økologiske Deglet Nour-dadler er tilsatt for å skape en helt enestående kremaktig og virkelig nytelsesfull opplevelse. For å gi sødmen litt brodd har vi tilsatt knasende små flak av Maldon-havsalt.

DARK TRUFFLE

Dobbel sjokolade betyr dobbel nytelse. En økologisk SLOW CRAFTED lakris i midten, dekket av myk melkesjokolade med et tynt lag av fruktig mørk sjokolade utenpå. Som prikken over i-en er produktene sprinklet med et rikt og intenst kakaopulver for å fremheve den dype og deilige sjokoladesmaken.

VANILLA MANGO

En eksotisk balanse mellom søthet og fruktsmak som vil gi deg en virkelig følelse av å reise rundt i verden. Her har du en smakfull, karamellignende kjerne av økologisk, SLOW CRAFTED lakris omgitt av en kremet hvit sjokolade, friske og fruktaktige noter av utsøkt Alphonso-mango og søte noter av Bourbon-vanilje.

LEMON CUSTARD

Oppdag smaken av frisk og saftig sitron fremhevet av en kjerne av salt lakris, alt surret i deilig hvit sjokolade, krem og vanilje. Denne oppskriften er en sansemessig tolkning av et forbrukerforslag.

MILK & HONEY

Skjem bort deg selv med MILK & HONEY, som gir deg naturens gull i en unik SLOW CRAFTED lakriskjerne. Vi har alltid vært fascinert av bier og den søte magien de produserer, og derfor har vi eksperimentert med en spesiell SLOW CRAFTED-oppskrift som bruker økologisk honning fra en lokal dansk produsent. En myk, karamellaktig smaksopplevelse, kombinert med myk melkesjokolade og flak av havsalt, som får deg til å føle deg i pakt med naturen og de summende biene.