1. Hjelp
  2. Teknisk

Hvordan endrer jeg valuta?

Avhengig av hvilket land du oppsøker nettstedet fra, vil prisene vises i forskjellige valutaer. For å endre valutaen, klikk på lastebil-ikonet i øverste høyre hjørne på skjermen din for å velge et annet språk eller endre forsendelsesland. Hvis du endrer forsendelseslandet, vil produktprisene tilpasse seg den lokale valutaen og vil kunne påvirkes på grunn av lokale matforskrifter.

Hvis det er produkter i kurven din som ikke kan sendes til ditt ønskede forsendelsesland, kan landet ikke velges. Tøm kurven din først.

Andre relevante artikler

Kan jeg få Lakrids sendt til… ?