SEA BUCKTHORN LASSI

God som forfriskning eller som drikke til indisk mat

  • 200 g frosne tindvedbær
  • 0,5 l yoghurt naturell
  • 2 ss SALTY LIQUORICE SYRUP
  • 1 ts FINE LIQUORICE POWDER
  • 1 ts kardemommepulver
  • 3 ss honning
  • ½ sitron (saft + skall)

Fremgangsmåte:

Alle ingrediensene blandes sammen i en blender. Bland ingrediensene til konsistensen er myk/glatt. Server i avkjølte glass med et lite dryss FINE LIQORICE POWDER på toppen.

Legger til handlekurv
{{currentItem.AddedQuantity}} Produkt(er) lagt i handlekurv
{{currentItem.CartObject.Title}}
{{currentItem.CartObject.Description}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.FormattedTotal}} {{currentItem.CartObject.PricePerKilogram}}
Subtotal i handlekurv {{basket.FormattedProductsTotal}}
Gå til handlekurven Kjøp mer
Produkt fjernet fra handlekurven