Ingredienser
100 g hvetemel |
100 g mykt smør |
50 g havregryn |
50 g mandler |
1 ts vanilje |
1 ss RAW LIQUORICE POWDER |
1 ts salt |
175 g bringebær |
175 g solbær |
175 g blåbær |
100 g SWEET LIQUORICE SYRUP |
Instruksjoner
Fremgangsmåte for smuldredeig:
• 100 g hvetemel • 100 g mykt smør • 50 g havregryn • 50 g mandler • 1 ts vanilje • 1 ss RAW LIQUORICE POWDER • 1 ts salt Skjær mandlene i to.
Bland deretter alle ingrediensene i en skål og elt dem.
Fremgangsmåte for terte:
• 175 g bringebær • 175 g solbær • 175 g blåbær • 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP
Bland alle bærene og SWEET LIQUORICE SYRUP sammen i en paiform.
Toppes med klatter av den eltede smuldredeigen. Bakes i 30–40 minutter på 175 ºC.