LAKRIDS BERRY CRUMBLE

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 100 g hvetemel
  • 100 g mykt smør
  • 50 g havregryn
  • 50 g mandler
  • 1 ts vanilje
  • 1 ss RAW LIQUORICE POWDER
  • 1 ts salt
  • 175 g bringebær
  • 175 g solbær
  • 175 g blåbær
  • 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP

Estimert tid

    Instruksjoner

    Fremgangsmåte for smuldredeig:

    • 100 g hvetemel • 100 g mykt smør • 50 g havregryn • 50 g mandler • 1 ts vanilje • 1 ss RAW LIQUORICE POWDER • 1 ts salt

    Skjær mandlene i to. Bland deretter alle ingrediensene i en skål og elt dem.

    Fremgangsmåte for terte:

    • 175 g bringebær • 175 g solbær • 175 g blåbær • 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP

    Bland alle bærene og SWEET LIQUORICE SYRUP sammen i en paiform. Toppes med klatter av den eltede smuldredeigen. Bakes i 30–40 minutter på 175 ºC.