Fri frakt i Norge og EU på bestillinger over 600 kr.
Oppskrifter opskrift

Lakrids berry crumble

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.04.2024
Lakrids berry crumble
Ingredienser 
100 g hvetemel
100 g mykt smør
50 g havregryn
50 g mandler
1 ts vanilje
1 ss RAW LIQUORICE POWDER
1 ts salt
175 g bringebær
175 g solbær
175 g blåbær
100 g SWEET LIQUORICE SYRUP
Instruksjoner

Fremgangsmåte for smuldredeig:

• 100 g hvetemel • 100 g mykt smør • 50 g havregryn • 50 g mandler • 1 ts vanilje • 1 ss RAW LIQUORICE POWDER • 1 ts salt Skjær mandlene i to. 

Bland deretter alle ingrediensene i en skål og elt dem. 


Fremgangsmåte for terte:

• 175 g bringebær • 175 g solbær • 175 g blåbær • 100 g SWEET LIQUORICE SYRUP 

Bland alle bærene og SWEET LIQUORICE SYRUP sammen i en paiform. 

Toppes med klatter av den eltede smuldredeigen. Bakes i 30–40 minutter på 175 ºC.