Fri frakt i Norge og EU på bestillinger over 600 kr.
Artikel

Fra idé til virkelighet: hvordan vi skaper nye smaker

LAKRIDS BY BÜLOW, 10.04.2024
Fra idé til virkelighet: hvordan vi skaper nye smaker
Når det gjelder å skape nye og spennende smakskombinasjoner med lakris, prøver vi alltid å flytte grensene for hva som er mulig! 

Arbeidet med å skape en ny lakrisvariant starter med en idé. Den kan være inspirert av en ny sesong, forespørsler fra andre lakriselskere, en trend eller rett og slett en inspirasjon fra det kreative teamets nysgjerrighet etter å prøve noe nytt. Når ideen er født, begynner teamet - vår grunnlegger og Creative Director, Johan Bülow, og Head of Product Development, Fransisca, å eksperimentere med ulike ingredienser og teknikker for å skape en ny oppskrift, samt å gi smakstester til medlemmer av smakspanelet vårt, LAKRIDS LOVERS, for å få tilbakemeldinger. 

Vi er alltid på utkikk etter nye og interessante ingredienser å bruke i oppskriftene våre, fra eksotiske krydder til frukt og bær. Vi bestreber oss også på å bruke økologiske og bærekraftige ingredienser når det er mulig. 

Når en ny smak er utviklet, gjennomgår den en testprosess for å sikre at den oppfyller våre standarder for smak, tekstur og utseende. Vi ønsker aldri å gå på akkord med god kvalitet. Først tester vi produktet i et lite parti i Creative Lab, og deretter prøver vi å produsere smaken i et stort parti i fabrikken. Først etter at produktet har gjennomgått denne prosessen, er det klart til å bli offisielt introdusert for verden. 

Prosessen med å skape nye smaker hos LAKRIDS BY BÜLOW er en reise i eksperimentering, kreativitet og oppmerksomhet på detaljer, men viktigst av alt: å ha det gøy!

Har du lyst til å bli med i smakspanelet vårt og være med på å bestemme nye smaker? Bli en del av LAKRIDS LOVERS her!