5 OVERRASKENDE SMAKSKOMBINASJONER DU IKKE TRODDE VAR MULIGE

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

I LAKRIDS BY BÜLOW eksperimenterer vi hele tiden med nye spennende smakskombinasjoner i vårt Creative Lab. Vår sjef for produktutvikling, Fransisca, har introdusert oss for mange unike kombinasjoner av sjokolade og lakris, noe som har resultert i noen virkelig overraskende og deilige godbiter. Her er noen av dem!

1. LAKRIS OG ROSER

Exclusively made for the Arabic market, we introduced our CRISPY ROSE liquorice some years ago. A seductive combination of white chocolate with creamy yoghurt and a sweet core of the finest gourmet liquorice. Real rose petals, strawberry and redcurrant form a magic union as the floral notes of the fruit are highlighted by the sweetness of the rose.

2. LAKRIS OG BURSDAGSKAKE

Vår favorittfeiring er bursdager - og hva er vel en bursdagsfeiring uten kake? I 2022 lanserte vi en morsom og leken LAKRIDS LOVERS limited edition, BIRTHDAY CAKE. I denne smaken delte vi vår tolkning av en tradisjonell dansk lagkake med fløte, frukt og strøssel; en fyldig smak av fløte, vanilje og fruktige toner fra jordbær og ananas kombinert med søt lakris, alt sammen omsluttet av myk hvit sjokolade. Og selvfølgelig massevis av strøssel.

3. LAKRIS OG CHILI

Lakris og chili er en smakskombinasjon som er mer populær enn man skulle tro, så populær at vår 4 - HABANERO har fått en plass i vårt Classic-sortiment. Det høres kanskje ut som en uvanlig kombinasjon, men søt lakris kombinert med frisk habanerochili er et godt eksempel på hvordan to naturkrefter kan skape en ny smaksopplevelse. Forbered deg på et hett, men harmonisk bitt.

4. LAKRIS OG SURT GODTERI

Som noe helt nytt testet vi den uventede kombinasjonen av våre 3 - RØD lakris og surt godteri blant smakspanelet vårt, LAKRIDS LOVERS i 2022. Resultatet ble SOUR STRAWBERRY. Forestill deg nyplukkede grønne jordbær sammen med utsøkt rød lakris i en søt, fruktig bit. Nyt hvordan friske og syrlige toner fra sprø, grønne jordbær er perfekt balansert med seig rød lakris, alt sammen omsluttet av silkemyk hvit sjokolade og et knasende, grønt sukkerskall for en ekstra syrlig vri.

5. LAKRIS OG MYNTE

Mynte og sjokolade er en smakskombinasjon som har eksistert i mange år, og selv om mange liker den, kan den også være kontroversiell - spesielt når den kombineres med lakris. Men etter at vi introduserte denne smakskombinasjonen for første gang i 2019, var det mange som ønsket at vi skulle ta tilbake lakris med mynte. CRISPY MINT er en del av vinterkolleksjonen 2022 - søt lakris kombinert med myk melkesjokolade med et hint av mynte. Et sprøtt skall av hvitt, glitrende sukker får deg til å tenke på hvit, nysnødd snø.

Ved å ta de klassiske smakene av sjokolade og lakris og kombinere dem på uventede måter, har vi i årenes løp skapt mange smaker som garantert vil overraske og glede alle som prøver dem. Enten du elsker sjokolade eller lakris, finnes det en smakskombinasjon som vil falle i smak!

Vi jobber kontinuerlig med våre limited edition-smaker. Hvis du har lyst til å ta en titt på våre nye og spennende limited edition-smaker, kan du gjøre det her! Du kan også bli en del av våre LAKRIDS LOVERS og være med på å påvirke våre fremtidige smaker!