HANDELSBETINGELSER

GENERELL OPPLYSNINGER

Lakrids by Johan Bülow Norge A/S C/O Steen & Strøm Magasin Kongen Gate 23 0153 Oslo CVR: 913884256 E-post: service@lakridsbybulow.no Telefon: 45 32 17 68 22 Stiftelsesdato: 20/05 2014

SLIK HANDLER DU HOS OSS

For å foreta et kjøp på lakridsbybulow.no må du igjennom 5 trinn.

Finn produktet eller produktene som du ønsker å kjøpe og legg de i handlekurven, deretter går du videre til kassen. Skriv inn personlige opplysninger. Velg forsendelse-/betalingsmetode. Godkjenn handelsbetingelsene våre. Dobbeltsjekk at opplysningene er korrekte og deretter godkjenn kjøpet.

BESTILLING

Du kan bestille produktene våre på hjemmesiden vår: lakridsbybulow.no. Hvis du har spørsmål til produkter som ikke er på hjemmesiden er du velkommen til å kontakte oss. Vi har forhandlere verden over som du kan finne adresseopplysninger om her.

Alle priser er inkl. moms og andre avgifter. Prisene er dagspriser. Når du handler med lakridsbybulow.no inngås alle avtaler på dansk. Det er dessverre ikke muig å se tidligere bestillinger på hjemmesiden. Dersom du ønsker en kopi av ordrebekreftelsen din kan du sende en epost til service@lakridsbybulow.no.

BETALING

Vi mottar følgende kort: Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Maestro, American Express og PayPal. Det forekommer ingen ekstra gebyrer når du betaler på lakridsbybulow.no Beløpet trekkes først fra kontoen din når produktene dine sendes fra lakridsbybulow.no. Det trekkes aldri et større beløp enn det du selv har godkjent ved betaling.

Aller prisene oppgis i norske kroner (NOK). Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten forvarsel, men aldri etter gjennomført kjøp. Ved forsendelser til Norge betaler du prisen som er oppgitt på hjemmesiden og lokale skatter og avgifter dekkes av Lakrids by Bülow. Skal du sende pakken til et ikke EU-land, som f.eks. USA eller Australia, betaler mottaker selv for fortolling og lokale skatter og avgifter dekkes ikke av Lakrids by Bülow.

FRAKTPRISER

Norge: 100 NOK. Fri frakt med kjøp av varer over 600 NOK. NB: Alle omkostninger i forbindelse med lokal tollavgift skal betales av Lakrids by Bülow. Danmark: 50 NOK. Fri frakt med kjøp av varer over 600 NOK. EU-land: 75 NOK. Fri frakt med kjøp av varer over 600 NOK. Land utenfor EU: 100 NOK. Fri frakt med kjøp av varer over 600 NOK. NB: Alle omkostninger i forbindelse med lokal tollavgift skal betales av mottager

LEVERING

Adresser i Norge: 4-9 hverdager. Adresser i Danmark: 1-4 hverdager. Adresser utenfor Danmark: 2-14 hverdager.

Bemerk: I travle perioder, i tilfeller med akutt sykdom i våres pakkeri, med interne pakkehåndteringsproblemer hos UPS og lignende kan lenger leveringstid forekomme.

SPORINGSNUMMER

Du mottar alltid sporingsnummer på din bestilling.

KVALITET

Det blir lagt stor vekt på god kvalitet hos oss i Lakrids by Bülow.

HVIS DU ANGRER PÅ KJØPET DITT (ANGREFRIST)

Returnering Lakridsbybulow.no tilbyr 14 dagers full returrett fra den dagen varen er mottatt. Angrefristen utløper 14 dager etter den dag du; Har mottatt din vare Mottar siste vare av en ordre på forskjellige varer som blir sendt enkeltvis. Mottar det siste parti eller del av en bestilling når det gjelder en avtale om levering av flere partier eller deler. Senest 14 dager etter din mottagelse skal du gi beskjed til oss om at du ønsker å returnere ditt kjøp. Kontakt oss på service@lakridsbybulow.no / 32 17 68 22. Skriv vennligst i emnefeltetet at det omhandler returnering av vare. Du kan også benytte våres standard returneringskjema og sende med din retur. Skjemaet kan du finne her.

Vær oppmerksom på at du ikke kan angre kjøpet ditt med å nekte mottagelse av varen uten at dette er avtalt på forhånd.

RETURNERING

Du skal sende orderen i retur uten å bruke unødvendig tid og aller senest 14 dager etter at du har meddelt til oss at du ønsker å angre kjøpet. Du står selv ansvarlig for alle utgifter i forbindelse med returnering. Samtidig er du ansvarlig for at varen er forsvarlig innpakket. Du har som kjøper selv ansvar for vare og levering.

Returretten frafaller dersom du bryter forseglingen, og varen på grunn av helsemessige og hygeniske årsaker ikke lenger er egnet til å bli returnert.

RETUR

Hvis du angrer kjøpet ditt skal orden sendes til:

Postnord TPS A/S Nordhøj 12 4600 Køge Danmark Att: LAKRIDS BY BÜLOW

VARENS TILSTAND VED RETUR

Du er som kjøper selv ansvarlig for eventuell forringelse av varens verdi når den håndteres annerledes en våre anbefalinger. Du kan med andre ord prøve produktene på samme måte som i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvd (dvs forseglingen er brutt eller emballasjen er skadet) betrakter vi varen som brukt og du kan kun oppnå en del av, eller ingenting av varens verdi i retur. Det avhenger av varens handelsmessige verdi.

For å få hele kjøpsbeløpet i retur skal du altså behandle varen på samme måte som i en fysisk butikk.

TILBAKEBETALING AV KJØPSBELØPET

Hvis du skulle angre kjøpet ditt får du selvfølgelig tilbakebetalt beløpet du har innbetalt når returforsendelsen er mottatt, dersom det ikke er noen ekstra bemerkninger. I tilfelle verdiforringelse fratrekkes det eventuelle beløpet fra kjøpsbeløpet.

Dersom du benytter deg av angreretten refunderes alle betalinger vi har mottatt fra deg, blant annet leveringskostnader (uten ekstra omkostninger som følge av tilleggsvalg til egen leveringsform enn den billigste standardleveringen). Vi refunderer senest 14 dager fra den datoen vi har mottatt en melding om at du har bestemt deg for å angre kjøpet ditt.

Tilbakebetaling gjennomføres med samme betalingsmetode som du valgte å bruke ved den opprinnelige transaksjonen, med mindre noe annet er avtalt.

Vi kan holde igjen tilbakebetalingen inntil vi har mottat varen i retur, med mindre du kan fremvise dokumentasjon på at varen er returnert.

HVA SKAL JEG SENDE TILBAKE?

Det skal vedlegges en kopi av ordrebekreftelsen.

NB! Vi mottar ikke pakker sendt rekomandert retur.

REKLAMASJON

Kjøpsloven kan benyttes ved varekjøp.

Når du handler på lakridsbybulow.no har du selvfølgelig 24 måneders reklamasjonsrett. Dette betyr at du enten kan få varen reparet, ombyttet, pengene tilbake eller avslag i prisen avhengig av den konkrete situasjon.

Selvfølgelig er det et krav at reklamasjonen er bettinget og at mangel på vare ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annen skadeforvoldene adferd.

HVOR RASKT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere innenfor rimelig tid etter at du har oppdaget mangelen på varen. Hvis du reklamerer innenfor to måneder etter at mangelen er oppdaget vil reklamasjonen alltid være lovlig.

Kontakt vennligst kundeservice ved reklamasjon på service@lakridsbybulow.no.

VI REFUNDERER RIMELIGE FRAKTOMKOSTNINGER

Er reklamasjonen godkjent refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktomkostninger.

Varen sendes til: Lakrids by Johan Bülow A/S Att: Kundeservice Sydholmen 5 2650 Hvidovre Danmark

Vi trenger følgende informasjon når du sender varen til oss Når du returnerer varen skal du opplyse hva problemet er så detaljert som mulig.

NB! vi mottar ikke pakker sendt rekomandert retur eller lignende.

Husk at varen alltid skal sendes tilbake i forsvarlig embalasje og husk å få en kvittering for forsendelse sånn at vi kan tilbakebetale dine fraktomkostninger.

HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONLIGE OPPLYSNINGER?

For at di kan inngå avtale med oss på lakridsbybulow.no har vi bruk for følgende opplysninger:

Navn Adresse Telefonnummer e-post adresse

Vi foretar registeringen av dine personlige opplysninger utelukkende med formål om å kunne levere varen til deg.

Personopplysningene registreres hos Lakrids by Bülow A/S og oppbevares fem år før opplysningene slettes.

Når vi innsamler personopplysninger via vores website sikerer vi at det alltid skjer med dit samtykke. På denne måte er du alltid informert om presis hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor.

Direktøren og webredaktøren for Lakrids by Bülow har tilgang til de opplysninger som er regstrert av deg.

Vi oppbevarer ikke kundeopplysninger kryptert. Vi transmitter ikke kundeopplysninger kryptert.

Opplysninger givet til lakris.no vidergives eller selges ikke under noen omstendigheter til tredjepart. Vi registerer heller ingen personfølsome opplysninger. Som en del av en handel med oss, vil du motta en e-mail via en tredjepart hvor du blir bedt om å vurdere dine kjøpsopplevelser på lakris.no

Ved tilmelding av våres nyhetsbrev registrerer vi din e-post adresse. e-post adressen vidergives ikke til andre.

Er du registrert hos Lakrids by Bülow har du alltid krav på å få innblikk i registreringen. Du har også rett til innsikt i de opplysninger som er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter Persondataloven og henvendelser i den forbindelse rettes til Lakrids by Bülow via e-post service@lakridsbybulow.no.

KLAGETILGANG

Hvis du vil klage over kjøpet ditt kan du hendvende deg til service@lakridsbybulow.no. Hvis vi ikke er i stand til å imødekomme klagen din kan du henvende deg til relevante nevn såfremt man oppfyller krav om videre saksbehandling.