BJØRNEBÆRMUFFINS MED LAKRIS

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 2 egg
  • 200 g sukker
  • 150 g smør
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 175 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 3 ts FINE LIQUORICE POWDER
  • 1 ts flaksalt
  • 130 g friske bjørnebær
  • SWEET LIQUORICE SYRUP

Estimert tid

    Instruksjoner

    Fremgangsmåte: Sett ovnen på 175 ºC. Smør og sukker piskes sammen til fargen er hvit. Tilsett deretter eggene og pisk det sammen. Tilsett deretter yoghurten og pisk det sammen. Ta en ny skål og bland bakepulver, mel og FINE LIQUORICE POWDER. Bland nå de to skålene sammen ved å sikte pulveret gjennom en sil. Bland de to massene sammen, og tilsett friske bjørnebær. Fyll massen i muffinsformer til formene er ca. 2/3 fylt. Lag en fordypning i midten av muffinsformene og tilsett litt SWEET LIQUORICE SYRUP. Fyll den resterende 1/3 av muffinsformen med massen. Bak på 175 ºC i 15–20 minutter til de har en lysebrun farge. La dem kjøle av og server! Kan ev. pyntes med et dryss melis eller med en lakris-smørkrem.

    Fremgangsmåte for lakris-smørkrem: 150 g smør piskes sammen med 125 g melis og 15 g FINE LIQUOICE POWDER.