LAKRIDS BY BÜLOW X NESPRESSO

 
 

Når vi nå går kjærlighetens tid i møte, inviterer vi deg til å nyte den fyldige smaken av Nespresso-kaffe i perfekt kombinasjon med vår danske gourmetlakris. En himmelsk match!

I samarbeid med våre gode venner i Nespresso feirer vi kjærligheten ved å gi vårt fellesskap av lakriselskeren muligheten til å vinne noe helt spesielt til valentinsdagen.

Nespresso er ledende innen porsjonsbasert kaffe av høyeste kvalitet, som er en perfekt sensorisk match med vår ikoniske sjokoladebelagte lakris.

UNN DEG SELV EN NY NESPRESSO VERTUO-MASKIN

NESPRESSO tilbyr våre kunder en eksklusiv rabatt på 500 NOK på alle Vertuo kaffemaskiner.

Vertuo er et innovativt maskinsystem som med et knappetrykk brygger ulike koppstørrelser, alt fra en liten espresso til en stor kanne. Vertuo kommer i mange ulike modeller, farger og i tillegg med gode løsninger for ulike melkeoppskrifter. Valget er ditt!

Slik benytter du deg av vårt eksklusive avslag på en Nespresso Vertuo-maskin:

🖤 Legg til din valgte Nespresso Vertuo-kaffemaskin i handlekurven

🖤 Tilføy kampanjekoden NESPRESSOLAKRIDS ved utsjekk

🖤 500 kr i avslag vil automatisk legges til i din bestilling

Kampanjen varer frem til 10. mars og gjelder kun for Skandinavia.

Har du en Nespresso-kaffemaskin?

Akkurat nå får du gourmetlakrisen i gave når du kjøper Nespresso-kaffe.

SPENNENDE SMAKSKOMBINASJONER

D - SALT & CARAMEL + Costa Rica

Nespressos Master Origin Costa Rica er full av røstede og søte maltnoter, som harmonerer veldig godt med vår D - SALT & CARAMEL!

CARAMEL DATE x Melozio

Nespressos Melozio på størrelse med et krus vrimler av søte noter av honning og milde kjekstoner som umiddelbart harmonerer med dulce-sjokoladen og den dype sødmen til Deglet Nour-dadlene i SLOW CRAFTED - CARAMEL DATE.

E - SALMIAK x Fortado

Nespressos populære Fortado, med sin intensitet og distinkte noter av mørk kakao og eiketre, gir en overraskende god kombinasjon med den salte lakrisen i vår potente E - SALMIAK.