LAKRIS IS MED PULVER OG SIRUP

LAKRIDS BY BÜLOW
LAKRIDS BY BÜLOW

LAKRIDS BY BÜLOW

Ingredienser

  • 4 eggeplommer
  • 125 g sukker
  • 500 ml kremfløte
  • 3 ts Rålakrispulver
  • 1 ts revet økologisk sitronskall
  • Evt 2 ss Salt eller søt lakrissirup

Estimert tid

    Instruksjoner

    Mengde: ca 1L iskrem Pisk eggeplommer og sukker til en lett røre. Tilsett lakrispulver og sitronskall. Pisk kremfløten og deretter rør inn kremen med eggeplommene og sukkeret. Hell iskremen i en fryseboks eller bruk en iskremmaskin. Dersom isen settes i fryseren, bør den røres 3-4 ganger den første timen. For den siste omrøringen kan Salt/Søt lakrissirup tilsettes for en enda bedre smak Frysetid er ca 4 timer, avhengig av fryseren.

    Tips:

    Hvis du tilsetter litt lakris sirup under den siste omrøringen, smaker isen enda bedre.